Bruke Uber for bedrifter når man er en ansatt

Bedriftens administrator-konto viser følgende informasjon om reiser belastet på bedriftens bedriftskonto:
- hentested og destinasjon
- valgt kjøretøysalternativ
- dato og klokkeslett for reisens begynnelse og slutt
- reisevarighet

Vær oppmerksom på at eventuelle utgiftskoder og -notater du har lagt til, også vil være synlige.

Informasjon om reiser og priser betalt med din private betalingsmåte vil ikke deles.

LEGG TIL ANSATTE
Logg på Uber for bedrifter-panelet og trykk på Legg til ansatte. Alle ansatte knyttet til Uber for bedrifter-kontoen din må opprette eller bruke en eksisterende personlig Uber-konto. Du kan legge til ansatte individuelt eller bruke CSV-opplastingsfunksjonen for å legge til en hel liste over ansatte samtidig. Bruk IMPORTER/EKSPORTER-rullegardinfanen for å velge Importer CSV. Du vil bli bedt om å dra og slippe CSV-filen.

FJERN ANSATTE
Logg på Uber for bedrifter-panelet og velg Ansatte-fanen. Merk av i boksen ved siden av navnet til den ansatte du vil fjerne. Trykk deretter på det lille søppelbøtte-ikonet nær toppen av siden. Du kan også bruke IMPORTER/EKSPORTER-rullegardinfanen for å fjerne eller erstatte ansatte med en importert CSV-fil.

Vær oppmerksom på at ansatte du har fjernet, hverken vil vises i panelet ditt eller ha tilgang til bedriftens betalingskonto via Uber-appen.