Ik kan niet online gaan om te rijden

Hulp bij je bezorgaccount

Als je niet online kunt gaan om te rijden, geef dan aan waarom aan de hand van de veelvoorkomende redenen hieronder.

Netwerkverbinding

Misschien ben je in een gebied waar het mobiele netwerk niet of beperkt beschikbaar is. We raden je aan naar een locatie te gaan waar je beter bereik hebt.

Gebruik van een oude app-versie of een oud besturingssysteem

Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Dit lost het probleem vaak op.

Accountbeperkingen

Soms kun je niet online gaan als:

Wijzigingen in de status van je account

Controleer je e-mails (inclusief spam) op 'Een bericht van Uber' en de Inbox van je app op berichten van Uber over waarom je niet online kunt gaan.

Veelvoorkomende redenen zijn:

• De documenten zijn verlopen of moeten opnieuw worden geüpload
  • Onlangs geüploade nieuwe documenten wachten op beoordeling
  • Je account is opgeschort.

Vul onderstaande velden in als je nog steeds problemen hebt nadat je de bovenstaande punten hebt gecontroleerd. We nemen dan contact met je op.