Je gegevens downloaden

Bij Uber stellen we je vertrouwen op prijs en doen we ons best om je informatie te beveiligen. Daarom maken we het je makkelijk om de informatie die je deelt en verzamelt wanneer je Uber gebruikt, te bekijken en hierover keuzen te maken.

Voordat je je gegevens kunt opvragen, moet je ter beveiliging eerst inloggen op je account en je identiteit verifiëren met een tijdelijke verificatiecode.

Uber stuurt een e-mail of sms ter bevestiging zodra we je verzoek hebben ontvangen en je gegevens kunnen worden gedownload.

Je gegevens worden niet verwijderd uit de systemen van Uber wanneer ze worden gedownload.

Op de pagina met ons privacyoverzicht vind je meer informatie over welke gegevens we verzamelen en hoe die worden gebruikt.