Când dezactivezi contul:
Ți se va solicita să plătești facturile restante. După ce trimiți toate plățile finale, contul va fi dezactivat.
Este preferabil ca, înainte de a dezactiva contul, să ștergi toți angajații din panoul de bord.
Acest site folosește module cookie ale unor terțe părți pentru a vă afișa reclame relevante și pentru a oferi personalizare prin memorarea locului în care vă aflați. Puteți renunța la aceste module cookie selectând butonul „Dezactivați” de mai jos. Dacă aveți un cont Uber, puteți renunța la „vânzarea” sau „distribuirea” datelor dvs. aici.