Începând cu luna mai 2018, aplicația Uber nu îți va mai permite să conectezi contactele de pe telefon la contul tău. Această funcție opțională îi permitea aplicației Uber să efectueze recomandări personalizate (de exemplu, îți putea sugera ce prieteni să inviți). Lista de contacte de pe telefon nu se va mai sincroniza cu serverele companiei Uber, iar informațiile despre contactele sincronizate anterior vor fi șterse.
Dacă folosești funcții care îți afișează lista contactelor în cadrul aplicației, aceasta va continua să îți solicite permisiunea pentru contactele respective. Este vorba despre funcții precum:
Uber va continua să stocheze informații despre anumite contacte pe care le selectezi când folosești funcțiile respective (de exemplu, prietenii cu care împarți tarifele curselor).
Acest site folosește module cookie ale unor terțe părți pentru a vă afișa reclame relevante și pentru a oferi personalizare prin memorarea locului în care vă aflați. Puteți renunța la aceste module cookie selectând butonul „Dezactivați” de mai jos. Dacă aveți un cont Uber, puteți renunța la „vânzarea” sau „distribuirea” datelor dvs. aici.