Pentru a șterge profilul Business în aplicația Uber, urmează pașii de mai jos.
De îndată ce un profil Business este șters, nu vei mai putea face curse folosind profilul respectiv și nu vei mai primi rapoarte de călătorie.
Notă: în cazul conturilor Uber for Business gestionate de compania ta, administratorul contului va trebui să șteargă contul de pe business.uber.com.
Dacă întâmpini dificultăți la ștergerea profilului Business, completează formularul de mai jos și te vom contacta.
Acest site folosește module cookie ale unor terțe părți pentru a vă afișa reclame relevante și pentru a oferi personalizare prin memorarea locului în care vă aflați. Puteți renunța la aceste module cookie selectând butonul „Dezactivați” de mai jos. Dacă aveți un cont Uber, puteți renunța la „vânzarea” sau „distribuirea” datelor dvs. aici.