Ladda ned dina uppgifter

På Uber sätter vi stort värde på ditt förtroende och vi har förbundit oss att hålla dina uppgifter säkra. Därför ger vi dig möjlighet att enkelt ta del av och fatta beslut om de uppgifter som du delar och vi samlar in när du använder Uber.

För att din information ska hållas säker måste du logga in på ditt konto och verifiera din identitet med en tillfällig verifieringskod innan du kan begära ut dina uppgifter.

Uber skickar en mejl- eller SMS-bekräftelse när vi får din begäran och när dina uppgifter är klara för nedladdning.

När du laddar ned dina uppgifter försvinner de inte från Ubers system.

Du kan hitta mer information om uppgifterna vi samlar in och hur de används på vår sida med sekretessöversikt.