Hvordan opdaterer jeg mine kontooplysninger?

Du kan opdatere dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og dit profilbillede i din app: Tryk på "Konto" nederst på skærmen. Tryk på profilikonet og derefter på "Rediger konto". Tryk på den oplysning, du ønsker at ændre, og indtast opdateringen. Du vil blive bedt om at indtaste en bekræftelseskode eller din nuværende adgangskode for at bekræfte ændringen.

Bekræftelse af kontoændringer

Vi bruger bekræftelseskoder til at sikre, at det er dig, der foretager ændringer på din konto. Du kan forvente følgende, afhængigt af hvilke oplysninger du ændrer:

Telefonnummer: Du vil modtage en bekræftelseskode via sms. Indtast koden i din app for at bekræfte ændringen.

E-mailadresse Vi sender en e-mail med en bekræftelseskode til din nye adresse. Indtast koden i appen for at bekræfte ændringen. Vi giver også besked via en e-mail til din gamle e-mailadresse. Hvis du ikke modtager en e-mail, kan du prøve at tjekke din spammappe og kontrollere stavningen af din e-mailadresse, før du beder om en ny kode. Hvis du stadig ikke modtager bekræftelseskoden, skal du trykke på "Jeg oplever problemer".

Adgangskode: Du vil blive bedt om at indtaste din nuværende adgangskode i appen. Adgangskoder skal være på mindst fem tegn.

Vi anbefaler, at du følger nedenstående anbefalinger:

Vi anbefaler altid, at du tjekker, om din e-mail er stavet korrekt, og sørger for, at du har indtastet dit telefonnummer korrekt. Vi anbefaler, at brugerne kun har én Uber-konto til både ture og Uber Eats.
  • Hvis du også har en chauffør- eller leveringskonto, kan din Rider- eller Uber Eats-konto være tilknyttet. Hvis du har opdateret dit telefonnummer, din e-mailadresse eller din adgangskode på én konto, afspejles det på begge konti.

• Vær opmærksom på, at nogle ændringer af dit navn ikke er tilladt, det er:

• Upassende ord
    • Navne med tal
    • Navne med emojis
    • Brug af symboler (!, ? osv.)

Giv os besked, hvis du har problemer med at opdatere dine personlige oplysninger her.