No es pot completar la comanda

Què passa si un article està esgotat?

Si la comanda està en curs i encara no s'ha enviat un repartidor, notifica a l'usuari que l'article està esgotat.

Si no veus l'opció Esgotat, és possible que ja s'hagi enviat un repartidor o que l'opció no estigui disponible, en funció de com hagi fet la comanda l'usuari.

Per a reemplaçaments de comandes de supermercat, consulta aquest article.

Què passa si necessito més temps per preparar una comanda?

Si tens massa feina a la cuina, pots retardar una comanda si encara no s'ha enviat un repartidor.

Per obtenir consells sobre com gestionar els moments de massa feina, per exemple posant en pausa les comandes o marcant articles com a no disponibles, consulta aquest article. També pots ajustar el temps mitjà de preparació.

Què passa si no puc complir les instruccions especials?

Si la comanda està en curs i encara no s'ha enviat un repartidor, notifica a l'usuari que hi ha un problema amb la seva sol·licitud especial.

Si no veus l'opció No es pot completar, és possible que ja s'hagi enviat un repartidor o que l'opció no estigui disponible, en funció de com hagi fet la comanda l'usuari.

Si necessites cancel·lar una comanda, consulta aquest article.

El meu negoci està tancat i continuo rebent comandes

Pots ajustar l'horari del menú i l'horari dels articles a través del Creador de menús.

Si necessites ajuda amb les comandes que contenen articles suspesos, consulta aquest article.

Què passa si la comanda és massa gran?

Algunes comandes requereixen diversos repartidors per al lliurament. Si una comanda és massa gran per al vehicle d'un repartidor, consulta aquest article per determinar els passos següents, en funció de l'estat de la comanda.